Angajații serviciilor municipale au intervenit la lichidarea consecințelor ploii torențiale

  • 10 August 08:32
Angajații serviciilor municipale au intervenit la lichidarea consecințelor ploii torențiale

Angajații serviciilor municipale au intervenit pe parcursul acestei nopți la lichidarea consecințelor ploii torențiale din capitală.

Potrivit Primăriei municipiului Chișinău, la fața locului au intervenit echipele de la „Spații Verzi”, „Exdrupo”, „Apă-Canal Chișinău”, pretorii de sector și alți angajați ai primăriei capitalei.

În urma ploii și vântului puternic au fost doborâți copaci din mai multe sectoare ale orașului. Totodată, au fost inundate străzile, acoperișurile locuințelor au fost luate de vântul puternic, iar cablurile electrice au fost rupte, fapt ce a provocat deconectări electrice. 

De asemenea, din cauza ploilor abundente, unele rute de troleibuz au circulat cu întârzieri sau au staționat. 

La fel, în urma precipitațiilor puternice în capitală s-au produs mai multe accidente rutiere.

Autoritățile municipale au anunțat că acțiunile de lichidare a consecințelor ploii torențiale vor continua și pe parcursul zilei de astăzi. Muncitorii urmează să intervină în toate sectoarele capitalei.

Conform meteorologilor, ploi puternice s-au înregistrat și în alte raioane ale țării. Comisiile pentru situații excepționale raionale urmează să evalueze pagubele provocate de precipitații și vântul puternic, cu referire la moldopres.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
15,52
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:1,54 m/s
Thu
20
Fri
21
Sat
23
Sun
18
Mon
14
Arhivă Radio Chișinău