Andrian Candu s-a întâlnit cu Dmitrii Constantinov și Mihail Formuzal

  • 18 Martie 2015 18:09
Andrian Candu s-a întâlnit cu Dmitrii Constantinov și Mihail Formuzal

Chișinăul urmărește îndeaproape situația din regiunea găgăuză, fără a interveni în procesul electoral, a declarat președintele Parlamentului, Andrian Candu, în cadrul unei întrevederi cu președintele Adunării Populare, Dmitrii Constantinov și cu bașcanul Mihail Formuzal.Potrivit unui comunicat de presă al Parlamentului, oficialii au discutat despre situația social-economică…

Chișinăul urmărește îndeaproape situația din regiunea găgăuză, fără a interveni în procesul electoral, a declarat președintele Parlamentului, Andrian Candu, în cadrul unei întrevederi cu președintele Adunării Populare, Dmitrii Constantinov și cu bașcanul Mihail Formuzal.

Potrivit unui comunicat de presă al Parlamentului, oficialii au discutat despre situația social-economică și politică din regiune în contextul campaniei electorale pentru alegerile bașcanului. Andrian Candu a menționat că autoritățile de la Chișinău vor respecta alegerea locuitorilor din această regiune.

De asemenea, Andrian Candu și Dmitrii Constantinov au pledat pentru relansarea dialogului dintre Parlament și Adunarea Populară de la Comrat, inclusiv prin crearea unei comisii comune de lucru pentru armonizarea legislației.

Amintim că duminică, 22 martie, vor avea loc alegeri pentru funcția de bașcan al regiunii găgăuze.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
8,29
Cer senin
Umiditate:66 %
Vint:2,57 m/s
Tue
9
Wed
10
Thu
13
Fri
14
Sat
14
Arhivă Radio Chișinău