Andrian Candu nu mai este vicepreședinte PD. „Aranjamentele tacite compromit partidul. Urmează multe discuții și dezbateri în interior, ce se vor finaliza cu luarea unei decizii”

  • 15 Februarie 20:00
Andrian Candu nu mai este vicepreședinte PD. „Aranjamentele tacite compromit partidul. Urmează multe discuții și dezbateri în interior, ce se vor finaliza cu luarea unei decizii”

Andrian Candu, care de astăzi nu mai este vicepreșdinte al Partidului Democrat din Moldova (PD) a declarat, în cadrul Consiliului Politic Național, că orice poziție își va asuma PDM în viitorul apropiat trebuie să fie asumată pe deplin și ca atare.

„Dacă e în opoziție – atunci să fie o opoziție adevărată, care să critice orice greșeală și pas făcut de guvernare în detrimentul cetățenilor și al statului, și să urmărească să fie promovată agenda oamenilor. Dacă e la guvernare – să facă FAPTE și să implementeze promisiunile PENTRU MOLDOVA. Aranjamentele tacite compromit partidul și dezamăgesc oamenii, mai cu seamă pe cei care și-au dat votul de încredere pentru PDM la alegerile parlamentare. Partidul Democrat a purtat mereu o mare responsabilitate pe umerii săi – cea de a echilibra situația politică și de a determina viitorul țării. Urmează multe discuții și dezbateri în interior, ce se vor finaliza cu luarea unei decizii”,a declarat Andrian Candu. 

Consiliul Politic Național al PDM s-a întrunit astăzi în ședință, la care au fost vicepreședinții formațiunii și Biroul Executiv. În calitate de vicepreședinți ai PDM au fost votați: Violeta Ivanov, Ludmila Guzun, Igor Vremea, Eugeniu Nichiforciuc, Ruxanda Glavan, Monica Babuc, Vladimir Andronache, Nicolae Ciubuc, Vasile Bîtcă, Valentina Buliga și Alexandru Cauia. „Vicepreședinții vor forma un Guvern din umbră și vor fi responsabili de domeniile de activitate ale ministerelor”, se aratăîntr-un comunicat al formațiunii.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
27
Ploaie ușoară
Umiditate:61 %
Vint:7,2 m/s
Wed
18
Thu
20
Fri
24
Sat
23
Sun
22

Curs oficial BNM 07 Iulie 2020

MDL RATĂ TREND
EUR 19.5560 0.1665
USD 17.3147 0.0528
RON 4.0429 0.0346
UAH 0.6401 0.0046
RUB 0.2408 -0.0018
Arhivă Radio Chișinău