Andrian Candu întreprinde vizite de lucru la București și Bruxelles

  • 13 Iunie 2016 07:52
Andrian Candu întreprinde vizite de lucru la București și Bruxelles

Președintele Parlamentului Andrian Candu întreprinde începând de luni, 13 iunie și până joi vizite de lucru la București și Bruxelles în vederea reconfirmării sprijinului extern pentru Republica Moldova.

Potrivit unui comunicat de presă al Parlamentului, alte câteva subiecte care vor fi abordate în cadrul întrevederilor oficiale vizează consolidarea parteneriatelor strategice bilaterale și intensificarea cooperării interinstituționale.

La București, Andrian Candu se va întâlni cu Președintele României Klaus Iohannis, premierul Dacian Cioloș și președintele Senatului Călin Popescu-Tăriceanu.

La Bruxelles, Andrian Candu are planificate întrevederi cu președintele Comisiei pentru Afaceri Externe a Parlamentului European Elmar Brok, Directorul general pentru politica de vecinătate și negocierile pentru extindere din cadrul Comisiei Europene, Christian Danielsson, șeful Departamentului pentru țările Parteneriatului Estic din cadrul Serviciului European pentru Acțiune Externă, DirkSchuebel, precum și cu Președinta Senatului Belgiei, Christine Defraigne,

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
12,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:99 %
Vint:5,14 m/s
Fri
17
Sat
19
Sun
20
Mon
20
Tue
19
Arhivă Radio Chișinău