Andrian Candu îndeamnă cetățenii să voteze la 11 iulie „cu cap”

  • 08 Iulie 2021 13:41
Andrian Candu îndeamnă cetățenii să voteze la 11 iulie „cu cap”

Președintele PRO Moldova, Andrian Candu, îndeamnă susținătorii partidului, dar și pe toți cetățenii țării, să voteze „cu cap” la 11 iulie. Acesta a remarcat că nu vine cu un apel de susținere pentru un anumit concurent electoral, doar cu îndemnul de a nu vota partidele de stânga sau pro-rusești, transmite IPN.

„Cu siguranță, nu votați partidele de stânga sau pro-rusești, nu votați steluțe, secere, ciocane și toți ceilalți care arătă mizerabil și degradant, inclusiv în dezbateri electorale. Votați-i pe cei în care aveți o speranță. Dar frică îmi e că schimbarea nu va fi și dezamăgirea va fi în continuare”, a spus politicianul.

În opinia lui Adrian Candu, în mod normal, niciunul din concurenții electorali nu merită votul cetățenilor, dar trebuie de mers la vot. Acesta a îndemnat la alegerea partidelor pro-occidentale cu adevărat veritabile.

Liderul Pro Moldova regretă că niciun concurent electoral nu a venit cu o ofertă electorală care să răspundă la întrebarea: „Ce se întâmplă mai departe cu soarta oamenilor și cu Republica Moldova în următorii patru ani?”. Niciunul nu a răspuns provocărilor cu care se confruntă țara și cetățeanul. Majoritatea promisiunilor nu au fost decât doar niște licitații „cine dă mai mult”, salariu mai mare, pensii mai mari etc. Aberații legate de spitale în fiecare localitate, școli sau instituții preșcolare cu minim 20-30 de copii în fiecare localitate, a remarcat  Adrian Candu.

Acesta a apreciat dezbaterile electorale ca fiind degradante. Nu a auzit niciun candidat care să răspundă la provocările și viziunile pentru educație, sănătate, economie.

Potrivit lui Adrian Candu, Echipa Pro Moldova va pune presiune prin critică constructivă pe viitoare guvernare, indiferent care va fi. Va cere responsabilitate de la cei care se vor bucura de victorie după 11 iulie.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal București
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:95 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău