Andrian Candu a avut o întrevedere cu noul Ambasador al SUA în R.Moldova, Dereck Hogan

  • 08 Noiembrie 2018 11:46
Andrian Candu a avut o întrevedere cu noul Ambasador al SUA în R.Moldova, Dereck Hogan

Președintele Parlamentului Andrian Candu a avut o întrevedere cu noul Ambasador al Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, Dereck Hogan.

Statele Unite ale Americii sunt partenerul strategic al Republicii Moldova, iar cooperarea pe toate domeniile de interes comun trebuie în continuare dezvoltată, a declarat președintele Parlamentului Andrian Candu.

În cadrul întrevederii, oficialii au discutat riscurile de imixiune externă în contextul viitoarelor alegeri parlamentare, potrivit unui comunicat al Parlamentului, care precizează că Președintele Legislativului a subliniat determinarea autorităților de a asigura desfășurarea unor alegeri libere și transparente. De asemenea, el menționat raportul Comisiei juridice, numiri și imunități, care vizează alegerile din capitală, precum și investigația parlamentară legată de Fundația ”Open Dialog”.

Într-un mesaj pe pagina de Facebook a Ambasadei SUA se subliniază că ambasadorul Dereck Hogan „a accentuat importanta alegerilor libere și corecte și și-a reiterat angajamentul de a ajuta Moldova să implementeze reformele și să avanseze pe calea euro-atlantică”.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
8,29
Cer senin
Umiditate:95 %
Vint:1,54 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău