Andres Iniesta se retrage din naționala Spaniei după eșecul de la Cupa Mondială

  • 02 Iulie 2018 10:31
Andres Iniesta se retrage din naționala Spaniei după eșecul de la Cupa Mondială

Andres Iniesta a anunțat, duminică seara, că se retrage din naționala Spaniei după eliminarea de la Cupa Mondială.

Mijlocașul în vârstă de 34 de ani, care a început pe bancă duelul cu Rusia, din optimi, a dezvăluit că nu va mai îmbracă tricoul reprezentativei spaniole în meciuri oficiale de-acum înainte.

„Este adevărat că a fost ultimul meu meci la echipa națională, pe această scenă minunată. O perioada extraordinară s-a încheiat. Uneori, sfârșitul nu este așa cum ți-l imaginezi.

Echipa națională va avea succes în continuare deoarece jucătorii care rămân sunt la un nivel extrem de ridicat și pentru că asta trebuie să se întâmple", a spus fostul jucător al Barcelonei imediar după partida.

Nu cu mult timp în urmă, cel poreclit "don Andres" s-a despărțit și de Barcelona, el alegând să își încheie carieră tocmai în Japonia, la Vissel Kobe.

Spania a fost eliminată de la Cupa Mondială chiar de către țară gazdă Rusia, în optimile de finală, după lovituri de departajare, scorul fiind 1-1 după 120 de minute și 4-3 la "loteria penaltiurilor".

La loviturile de la 11 metri au marcat Smolov, Ignashevich, Golovin și Cheryshev, iar pentru iberici au punctat Iniesta, Pique și Sergio Ramos.

Ibericii care au ratat de la punctul cu var sunt Koke și Iago Aspas.

131 de selecții a "strâns" Iniesta în națională Spaniei, pentru care a reușit să înscris de 13 ori. Sunt însă șanse mari că jucătorul să evolueze în continuare pentru reprezentativă provinciei Catalonia.

Sursa: ziare.com

 

 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
7,24
Ceață
Umiditate:100 %
Vint:1,54 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău