Andrei Spînu: Autoritatea Aeronautică Civilă a Republicii Moldova a redus numărul de autorizații emise companiei aeriene Fly One

  • 12 Iulie 2022 13:25
Andrei Spînu: Autoritatea Aeronautică Civilă a Republicii Moldova a redus numărul de autorizații emise companiei aeriene Fly One

„Autoritatea Aeronautică Civilă a Republicii Moldova a emis un act administrativ, prin care au fost reduse numărul de autorizații emise companiei aeriene Fly One. Astfel, 23 din 38 de autorizații au fost suspendate până la remedierea situației”, a scris pe Facebook ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu.

„Aceste intervenții nu vor afecta pasagerii, compania aeriană urmând să-și onoreze obligațiile de transportare a pasagerilor conform biletelor comercializate.

Suplimentar, am solicitat AAC să pregătească modificări la actele normative care să crească contravențiile și să avem norme clare pentru suspendare/retragere autorizațiilor pentru curse regulate/neregulate în cazul unor abateri ce aduc atingere drepturilor consumatorilor.
 
Urmează să verificăm activitatea tuturor companiilor aeriene și vom lua decizii similare în caz de necesitate”, a scris Andrei Spînu.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal București
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:95 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău