Andrei Năstase spune că un nou acord dintre ACUM și PSRM ar putea să NU fie semnat: Nu am avut niciodată nevoie de hârtii scrise, care nu fie respectate

  • 01 Septembrie 2019 11:35
Andrei Năstase spune că un nou acord dintre ACUM și PSRM ar putea să NU fie semnat: Nu am avut niciodată nevoie de hârtii scrise, care nu fie respectate

Semnarea unui nou acord dintre PSRM și ACUM ar putea să nu aibă loc. Co-președintele Blocului ACUM, Andrei Năstase, declară că noul document ar trebui semnat la nivel instituțional, dintre Guvern, Parlament și Președinție, nu între formațiuni.

„Nu am avut niciodată nevoie de acorduri, de hârtii scrise și semnate, ca mai apoi să nu fie respectate. Pentru noi așteptările oamenilor sunt mai importante, decât tot felul de acorduri. Ne-am ținut de cuvânt până acum și ne putem ține și de acum încolo fără nici un fel de acord. Dacă se dorește, acest acord cred că ar trebui semnat la nivel instituțional - Parlament, Guvern și Președinție. Astfel în Guvern să fie elaborate proiecte de legi, în Parlament să fie votate și la nivelul Președinției să fie promulgate”, a declarat Andrei Năstase.

Partidul Socialiștilor insistă pe semnarea unui nou acord politic cu Blocul "ACUM", menționează TVR Moldova.

Recent Zinaida Grecianîi a declarat că, în pofida anumitor neînțelegeri apărute între cele două membre ale coaliției de guvernare, socialiștii au decis că alianța cu Blocul "ACUM" trebuie să continue.

Cât privește un nou acord de coaliție cu Blocul "ACUM", Greceanîi a declarat că PSRM este gata să-l semneze în orice clipă.

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:34 %
Vint:8,75 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău