Andrei Năstase respinge ideea unui bloc electoral cu PLDM, însă îndeamnă membrii „de valoare” să se alăture Platformei DA

  • 13 Mai 2021 08:21
Andrei Năstase respinge ideea unui bloc electoral cu PLDM, însă îndeamnă membrii „de valoare” să se alăture Platformei DA

Andrei Năstase respinge ideea unui bloc electoral cu PLDM, însă îndeamnă membrii „de valoare” să se alăture Platformei DA. Totodată, liderul Platformei DA spune că regretă decizia PAS de a merge pe cont propriu la anticipate, notează IPN.

Vorbind la „Secretele Puterii” de la JurnalTV, Andrei Năstase a precizat că nu va accepta un bloc electoral cu PLDM pentru a nu risipi voturile electoratului de dreapta.

„Noi discutăm cu toată lumea care împărtășește aceleași principii ca și noi. Eu n-am participat la discuții, pentru că au fost delegați colegii mei, dar am explicat foarte clar, dacă există oameni de valoare în alte partide, sunt bineveniți pe plaforma Demnitate de Adevăr. Noi suntem deschiși pentru tot de înseamnă calitate. PLDM are în prezent niște primari de valoare”, a spus Andrei Năstase.

Potrivit președintelui PPDA, formula cea mai potrivită pentru o victorie categorică a forțelor proeuropene în viitorul Parlament ar fi fost unificarea tuturor partidelor de dreapta într-o singură construcție politică.

„Noi avem nevoie să strângem rândurile, ca toți cei care au valori și principii europene să vină alături de noi. Regretabil este că nu putem realiza ceea ce ne-am dorit cu toții în PMAN și anume să avem un front comun în ceea ce înseamnă lupta cu corupția, integrarea europeană”, a mai spus Andrei Năstase.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
19,24
Câțiva nori
Umiditate:55 %
Vint:5,14 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău