Andrei Năstase promite cetățenilor să aducă practicile bune din România și Europa, dacă va ajunge primar de Chișinău

  • 18 Octombrie 2019 13:16
Andrei Năstase promite cetățenilor să aducă practicile bune din România și Europa, dacă va ajunge primar de Chișinău

Candidatul blocului ACUM la primăria Chișinăului, Andrei Năstase, promite cetățenilor să aducă practicile bune din România și Europa, dacă va ajunge la șefia Capitalei, garantând expertiză și finanțare externă europeană.

În cadrul unui eveniment public, în care a apărut alături de lideri ai blocului ACUM, președintele Platformei DA a declarat că alegerile din 20 octombrie sunt esențiale.

"Duminică vom alege dacă vrem să trăim în continuare așa cum am făcut-o până acum sau dacă ne asumăm împreună construcția corectă și durabilă a unei societăți drepte, libere și echitabile pentru toți(…) Nu ne putem permite să acționăm ca oponenții noști, care au preluat în această campanie practicile mincinoase ale lui Țuțu și Ghimpu", precizat Andrei Năstase.

La eveniment a participat și premierul Maia Sandu, președinta Partidului Acțiune și Solidaritate, care a calificat scrutinul de duminică drept crucial. Maia Sandu spune că este nevoie de un Chișinău european și l-a descris pe Andrei Năstase drept cea mai potrivită persoană să conducă primăria Chișinău.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:74 %
Vint:3,09 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău