Andrei Năstase: Platforma DA și-ar putea anunța, în scurt timp, propria candidatură la alegerile prezidențiale

  • 25 Ianuarie 2020 14:50
Andrei Năstase: Platforma DA și-ar putea anunța, în scurt timp, propria candidatură la alegerile prezidențiale

Platforma Demnitate și Adevăr și-ar putea anunța, în scurt timp, propria candidatură la alegerile prezidențiale, a anunțat liderul formațiunii, Andrei Năstase.

El a subliniat, într-o conferință de presă, că nu există progrese în ceea ce privește demersurile PPDA de a identifica un candidat comun și apartinic al formațiunilor pro-europene și naționale, pentru a candida la președinție. El nu a dat nume, dar a spus că ar trebui să fie un om credibil, integru, cu dragoste de țară și să-i reprezinte pe toți cetățenii.

De asemenea, PPDA a făcut un ultim apel pentru identificarea unui candidat comun al forțelor pro-europene, pentru alegerile noi din circumscripția nr. 38 de la Hîncești. Liderul formațiunii, Andrei Năstase, și-a exprimat regretul că până acum nu s-a reușit acest lucru, acuzând că motivul ar fi abordarea egoistă a unor partide. Liderul PPDA și-a exprimat regretul și în legătură cu faptul că fostul candidat al Blocului ACUM, la alegerile parlamentare de la Hîncești, Grigore Cobzac, a ales să candideze independent la scrutinul din 15 martie. El a dat asigurări că nu PPDA ar sta în spatele acestei decizii și că formațiunea sa nu și-a dorit această scindare.

De asemenea, PPDA a lansat Liga Aleșilor Locali – o platforma a primarilor și consilierilor aleși din partea formațiunii.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:16 %
Vint:7,2 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău