Andrei Năstase îi îndeamnă pe locuitorii Capitalei să-l voteze în turul II, pentru a putea rezolva problemele Nistrului

  • 27 Mai 2018 12:08
Andrei Năstase îi îndeamnă pe locuitorii Capitalei să-l voteze în turul II, pentru a putea rezolva problemele Nistrului

Candidatul Platformei Demnitate și Adevăr la funcția de primar al Capitalei, Andrei Năstase, s-a arătat îngrijorat de starea actuală a râului Nistru. El a declarat, într-o conferință de presă susținută la Vadul lui Vodă, că dacă va ajunge primar, va cere transparență maximă pe acest subiect și va participa la toate negocierile moldo-ucrainene cu privire la râul Nistru.

Nimeni nu poate decide cu privire la soarta Nistrului, fără să țină cont de voința chișinăuienilor, de drepturile noastre cu privire la un mediu neprimejdios din punct de vedere ecologic pentru viața și sănătatea oamenilor”.

De asemenea, Andrei Năstase a îndemnat locuitorii municipiului Chișinău să-l voteze pe 3 iunie, când se va desfășura cel de-al doilea tur de scrutin pentru funcția de primar al Capitalei.

Noi nu vom realiza nici în suburbii, nici la Chișinău, dacă la guvernarea locală se va replica cea ce avem la guvernarea centrală: un binom hibrid replicat la scară locală. Avem un Dodon care într-o perioadă destul de mare de timp a făcut plimbări în direcția estului, dacă mai avem un primar pe aceeași dimensiune, s-ar putea ca Republica Moldova să nu mai prindă trenul spre civilizație încă mulți ani înainte”

Candidatul Platformei DA a spus că este necesar să fie eliminate schemele corupte de la Primărie și să-i fie conferită credibilitatea aceste instituții.

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:34 %
Vint:8,75 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău