Andrei Năstase: „Guvernul trebuia judecat pe rezultate, nu pe „diplomele de la Harvard”

  • 18 Decembrie 2019 15:53
Andrei Năstase: „Guvernul trebuia judecat pe rezultate, nu pe „diplomele de la Harvard”

Diaspora moldovenească este dezamăgită de demiterea Guvernului Sandu deoarece s-a așteptat că un guvern pro-european va continua să facă reforme, să creeze o viață mai bună pentru oameni, așa ca și cei de peste hotare să se întoarcă în țară. Chiar și așa, nu diaspora a fost cea care a trimis oamenii în Guvern. Ei au ajuns acolo după anumite discuții, la care diaspora nu a participat. Declarații în acest sens au fost făcute de președintele Partidului Politic Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, în cadrul unui interviu video, acordat Agenției de Presă IPN.

Potrivit lui Andrei Năstase, dezamăgirea diasporei s-a văzut și prin faptul prezenței reduse la alegerile parlamentare noi pentru circumscripția nr.50. Liderul PPPDA spune că acest lucru ar trebui „să ne facă să mergem mai mult în diasporă și să nu o ignorăm”. El susține că niciodată nu a pierdut contactul cu diaspora pentru că e și el parte a diasporei prin faptul că familia sa se află peste hotare.

Andrei Năstase consideră că nu „diplomele de la Harvard” îi recomandă pe oameni pentru o anumită funcție, dar rezultatele pe care aceștia le au. Potrivit lui, criticarea miniștrilor Guvernului Sandu, făcându-se referire la diplomele de la Harvard, a fost „o strategie FSB-istă la care a apelat și Dodon și Ceban, care au avut de criticat acest guvern”. El a mai spus că guvernul trebuia judecat prin rezultatele pe care le livrează și nu pe diplome. „Niciunul dintre noi nu am avut diplome false”, a precizat Andrei Năstase.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:83 %
Vint:6,17 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16

Ultimele știri

Arhivă Radio Chișinău