Andrei Năstase: Dodon jignește cu bună știință întregul contingent diplomatic european

  • 14 Februarie 2020 20:10
Andrei Năstase: Dodon jignește cu bună știință întregul contingent diplomatic european

Președintele Platformei "Demnitate și Adevăr" (DA), Andrei Năstase, a condamnat reproșurile președintelui Igor Dodon aduse unor diplomați străini precum că aceștia susțin partidelor de opoziție - PAS și Platforma DA.

Potrivit agenției INFOTAG, Năstase a scris pe rețelele de socializare că "Dodon jignește cu bună știință întregul contingent diplomatic european".

"Igor Dodon, acest simbol al socialismului violent și mincinos de tip sovietic, este incapabil să înțeleagă că în centrul lumii civilizate din care el nu va face niciodată parte, stau principiile esențiale ale democrației, drepturile și libertățile cetățenilor, statul de drept și justiția independentă și nu interesele lui oligarhice, meschine și demagogice. Evitând să pronunțe numele celor pe care-i consideră "ostili" intereselor lui obscure, Dodon jignește cu bună știință întregul contingent diplomatic european acreditat la Chișinău", consideră Năstase.

El a îndemnat ambasadorii "să ignore gafa și limbajul neadecvat al acestui personaj mediocru și disperat, întreaga carieră politică a căruia este bazată doar pe trădare, miniciună, oportunism și manipulare".

"Igor Dodon nu mai reprezintă de multă vreme poporul din Republica Moldova pentru simplu fapt că agenda lui nu coincide cu agenda oamenilor liberi ai acestei țări", a menționat Năstase, care din "numele personal și din numele cetățenilor onești, demni și civilizați ai Republicii Moldova a dus scuzele pentru toate minciunile și mitocăniile diplomatice ale lui Igor Dodon".
Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
18,29
Cer senin
Umiditate:17 %
Vint:5,14 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău