Andrei Năstase, despre contestația depusă de PDM la CEC: „Arată marea spaimă a acestui regim”

  • 17 Ianuarie 2019 16:31
Andrei Năstase, despre contestația depusă de PDM la CEC: „Arată marea spaimă a acestui regim”

Liderul blocului electoral ACUM, Andrei Năstase a comentat faptul că Partidul Democrat din Moldova (PDM) a depus o contestație la Comisia Electorală Centrală (CEC) împotriva formațiunii pe care o reprezintă.

„Contestația în cauză nu face altceva decât să arate marea spaimă a acestui regim: prezența masivă la vot a oamenilor și faptul că ceea ce facem noi e perfect legal și democratic”, a afirmat Andrei Năstase. 

Reprezentantul blocului electoral „ACUM” a mai menționat în mesajul postat pe Facebook că în cazul în care alagerile vor fi fraudate sau se va repeta scenariul de la alegerile locale când rezultatele acestora au fost anulate, R. Moldova va fi izolată  „de spatiul democratiilor istorice, consolidate” și va urma o reacție dură a comunității internaționale. 

Menționăm că democrații cer sancționarea blocului ACUM pentru că reprezentanții acestuia ar fi  început campania electorală înainte de termenul legal fixat pentru 25 ianuarie.

Potrivit PDM, acțiunile de campanie electorală ale formațiunii politice compuse din PAS și Platforma DA s-ar manifesta prin participarea la emisiuni televizate în cadrul cărora se discută programul electoral al blocului, prin postări cu tentă electorală pe rețelele de socializare și prin conferințe de presă la care se transmit mesaje electorale.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
9,96
Cer senin
Umiditate:70 %
Vint:1,54 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
16
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău