Andrei Năstase a votat: „De acestă dată nimeni nu va mai îndrăzni să ne fure decizia așa cum au făcut-o anul trecut”

  • 03 Noiembrie 2019 09:56
Andrei Năstase a votat: „De acestă dată nimeni nu va mai îndrăzni să ne fure decizia așa cum au făcut-o anul trecut”

Candidatul Blocului ACUM Platforma DA și PAS, Andrei Năstase, spune că a votat pentru bunăstare și echitate socială. Potrivit acestuia, de votul din municipiul Chișinău și suburbiile sale depinde viitorul Moldovei.

„Am votat pentru principiile și valorile în care cred, am votat pentru oamenii din Chișinău și suburbiile, am votat pentru dreptul nostru la o viață mai bună la o viață mai bună, la bunăstare, la echitate socială într-o societate liberă de minciună, liberă de dezbinare. Am votat cu certitudinea că de această dată nimeni nu va mai îndrăzni și nu va mai reuși să ne fure decizia, să ne fură votul așa cum au făcut-o anul trecut.”

Andrei Năstase a făcut un apel către locuitorii municipiului Chișinău să iasă la vot și să voteze așa cum le dictează conștiința și rațiunea.

„Votul pentru Chișinău și suburbiile sale este foarte important. De acest vot depinde drumul și viitorul Moldovei. Este esențial să ieșim cu toții la vot, ca prin acest vot al nostru, al tuturor, asumat, responsabil, masiv, să curmăm din fașă tentativele mafiei imobiliare de a se menține la putere, de a-și menține controlul asupra acestui petic de pământ, asupra spațiilor verzi, asupra terenurilor de joacă.”

Candidatul Blocului ACUM Platforma DA și PAS, a accentuat că al treilea tur nu există, iar astăzi este ziua „când putem pune începutul unui viitor senin în Capitală și țara noastră”.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
15,52
Câțiva nori
Umiditate:58 %
Vint:3,6 m/s
Wed
15
Thu
16
Fri
12
Sat
14
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău