Andrei Năstase a transmis o scrisoare deschisă primarilor din R.Moldova și îi îndeamnă să se consolideze împotriva guvernării

  • 08 August 2018 13:45
Andrei Năstase a transmis o scrisoare deschisă primarilor din R.Moldova și îi îndeamnă să se consolideze împotriva guvernării

Liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, le-a transmis o scrisoare deschisă tuturor primarilor din Republica Moldova, în care îi îndeamnă să se consolideze împotriva actualei guvernări.

Câștigătorul alegerilor pentru Primăria Municipiului Chișinău, al cărui mandat nu a fost validat de instanțele de judecată, a făcut referire la mai multe cazuri de intimidare și persecutare a aleșilor locali de către exponenții puterii, pentru a-i utiliza în scopuri politice.

Andrei Năstase a amintit în acest context despre o petiție semnată de mai mulți primari, adresată Uniunii Europene, în care opoziția a fost acuzată de sistarea finanțării macro-financiare destinată Republicii Moldova. El respins acuzațiile, subliniind că guvernarea a găsit în opoziție un țap ispășitor pentru lipsa reformelor și degradarea democrației.

Liderul Platformei DA i-a îndemnat pe primari să se alăture protestului din 26 august, pentru a se putea elibera de ”șantaj, presiune și starea de ostatici”.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:51 %
Vint:4,63 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău