Andrei Năstase a depus actele la CEC

  • 04 Aprilie 2018 15:02
Andrei Năstase a depus actele la CEC

Liderul PPPDA Andrei Năstase a depus, la Consiliul Electoral al Circumscripției Electorale municipale Chișinău, setul de acte pentru a fi înregistrat în cursa electorală pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău. Acesta este susținut politic în alegerile din 20 mai și de către PAS.

Andrei Năstase a dat citire unei declarații, spunând că cele două formațiuni și-au unit forțele pentru a începe Chișinău marea schimbare în bine, așteptată de toți. Andrei Năstase a spus că va încerca să obțină victoria din primul tur. Este deschis pentru un dialog corect cu exponenții tuturor forțelor politice proeuropene și anti-oligarhice, pentru a face front comun împotriva „polinomului Plahotniuc-Dodon-Șor și alții”.

Andrei Năstase afirmă că este cel mai incomod participant la cursă, pentru că PPPDA, partid pe care îl conduce, și PAS, formațiune care îl susține în acest proces, sunt „cele mai curate forțe politice ale momentului și ale viitorului”. El a mai spus că participă la alegeri pentru că îl interesează reformele profunde, care să îmbunătățească viața fiecărui cetățean, din municipiul Chișinău, dar și din întreaga țară. Liderul PPPDA susține că are o echipă de profesioniști, un program consistent și puterea necesară pentru a câștiga această competiție electorală.

Consiliul Electoral al Circumscripției Electorale municipale Chișinău are la dispoziție până la șapte zile pentru verificarea actelor și luarea deciziei de înregistrare a candidatului.

De dimineață, și candidatul PL, Valeriu Munteanu, a depus setul de acte pentru a fi înregistrat în cursa electorală.

La ora 17.00, va avea loc tragerea la sorți pentru a decide ordinea înscrierii în buletinul de vot a candidaților care și-au depus actele astăzi.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
23,24
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:3,09 m/s
Mon
15
Tue
17
Wed
17
Thu
19
Fri
20
Arhivă Radio Chișinău