Anatol Șalaru: Companiile aeriene low-cost nu sunt interesate de piața noastră

  • 09 Februarie 2012 20:48
Anatol Șalaru: Companiile aeriene low-cost nu sunt interesate de piața noastră

Taxele aeroportuare foarte mari și numărul mic de pasageri sunt principalele cauze ale absenței companiilor aeriene low-cost în Republica Moldova, a declarat astăzi la Radio Chișinău Ministrul Transporturilor Anatol Șalaru. Nu există niciun impediment de

Taxele aeroportuare foarte mari și numărul mic de pasageri sunt principalele cauze ale absenței companiilor aeriene low-cost în Republica Moldova, a declarat, joi, la Radio Chișinău Ministrul Transporturilor Anatol Șalaru. Nu există niciun impediment de ordin legislativ sau administrativ în această privință, a precizat oficialul.

Audio: Ministrul Transporturilor, Anatol Șalaru

Potrivit lui Anatol Șalaru, la ora actuală 19 companii aeriene europene au dreptul să presteze servicii în Republica Moldova, însă nu se folosesc de acest drept pentru că nu sunt interesate de piața noastră.

Referindu-se la cele mai importante proiecte ce vizează reabilitarea drumurilor și care vor fi realizate în acest an, Ministrul Trasporturilor a numit drumul Sărătenii Vechi – Soroca, Chișinău  - Românești, drumul Comrat-Ciumai și traseul Chișinău-Ungheni-Sculeni pentru care există deja finanțare integrală.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
9,96
Cer senin
Umiditate:69 %
Vint:1,54 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
18
Wed
17
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău