Analiză CNN: Negaționiștii alegerilor din 2020 au fost cei care au pierdut la alegerile intermediare din SUA

  • 09 Noiembrie 2022 19:58
Analiză CNN: Negaționiștii alegerilor din 2020 au fost cei care au pierdut la alegerile intermediare din SUA

Alegerile din 2022 sunt acum în cărți, deși numărarea voturilor continuă în multe locuri, cu atât de multe curse încă nedeclarate. Democrații, care se așteptau să sufere pierderi considerabile în Camera Reprezentanților, par să se fi menținut, dar tot se pare că vor ajunge în minoritate, relatează CNN.

În Senat, situația este foarte strânsă, democrații obținând în prezent un singur loc în Pennsylvania. Acum, toți ochii sunt ațintiți spre Arizona, Georgia, Nevada și Wisconsin, toate acestea fiind prea strânse pentru a fi declarați câștigători, scrie G4Media.

Cu toate acestea, este clar că negaționiștii alegerilor din 2020 au fost cei care au pierdut până acum în rezultatele alegerilor de la mijlocul mandatului.

Mai mulți negaționiști electorali de profil înalt care au candidat pentru funcția de guvernator în întreaga țară au ieșit în pierdere. În Wisconsin, Tim Michels a pierdut. În Michigan, Dixon a eșuat. Mastriano a fost eliminat în Pennsylvania. La fel și Dan Cox în Maryland. Și Darren Bailey în Illinois.

În timp ce CNN nu a anunțat câștigătorul cursei pentru postul de guvernator al Arizonei, republicana Kari Lake este în urmă.

 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:42 %
Vint:5,14 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
18
Wed
12
Thu
10
Arhivă Radio Chișinău