Ana de Armas o va înlocui pe Scarlett Johansson în filmul 'Ghosted'

  • 04 Decembrie 2021 19:14
Ana de Armas o va înlocui pe Scarlett Johansson în filmul 'Ghosted'

Ana de Armas o va înlocui pe de Scarlett Johansson în "Ghosted", după ce actrița americană a abandonat filmările la acest thriller de acțiune, pe care Apple preconizează să-l lanseze pe platforma sa de televiziune, relatează EFE, citat de AGERPRES.

Astfel, actrița de origine hispanică îl va avea partener pe Chris Evans, cu care a mai jucat în "Knives Out" și alături de care a colaborat deja în "The Gray Man", un film de suspans pe care îl pregătesc frații Russo, care au realizat filmul cu supereroi "Avengers: Endgame".

Potrivit informației publicate vineri de revista Deadline, plecarea lui Johansson s-a făcut în termeni amicali și s-a datorat faptului că actrița este implicată în alte proiecte ce coincideau cu filmările la noua peliculă.

Nu se cunosc multe lucruri despre "Ghosted", una dintre marile mize cinematografice ale platformei Apple TV+, deși compania tehnologică a descris noul proiect drept un film romantic și de acțiune.

Apple are în agendă mai multe proiecte de anvergură, precum "Killers of the Flower Moon", în regia lui Martin Scorsese, și "Kitbag", regizat de Ridley Scott și cu Joaquín Phoenix în rolul principal.

La rândul său, Ana de Armas a fost văzută recent în cel mai recent film din saga James Bond, "No Time To Die" și așteaptă lansarea pe Netflix a unui film biografic, "biopic", în care o interpretează pe Marilyn Monroe, alături de filmul deja menționat, "The Gray Man".

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de Muzică cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
29,4
Cer senin
Umiditate:46 %
Vint:1,03 m/s
Tue
23
Wed
25
Thu
26
Fri
20
Sat
24
Arhivă Radio Chișinău