Americanul care a modificat semnul Hollywood în forma "Hollyweed" s-a predat poliției din Los Angeles

  • 10 Ianuarie 2017 09:46
Americanul care a modificat semnul Hollywood în forma

Un artist local s-a predat luni poliției din Los Angeles pentru modificarea celebrului semn Hollywood din oraș în așa fel încât acesta a devenit "Hollyweed", informează Agerpres.

Însoțit de avocatul său, Zachary Cole Fernandez s-a prezentat la un sediu al poliției din Hollywood luni, în jurul prânzului, relatează Los Angeles Times.

Bărbatul de 30 de ani a fost acuzat de pătrundere pe o proprietate privată în legătură cu această acțiune și a fost apoi eliberat pentru o cauțiune de 1.000 de dolari două ore mai târziu, a precizat ziarul.

Camerele de supraveghere l-au filmat pe Fernandez în timp ce escalada gardul din apropierea semnului de pe Muntele Lee în jurul orei locale 03.00 (11.00 GMT) în noaptea de Anul Nou.

El a folosit apoi patru prelate, două albe și două negre, pentru a schimba cele două litere "o" cu "e"-uri.

Într-un interviu acordat site-ului VICE, Fernandez, care a plănuit acțiunea împreună cu partenerul lui, a declarat că a fost inspirat de faptul că acest lucru s-a mai făcut o dată în 1976, după ce California și-a relaxat legile privind marihuana.

La începutul lui noiembrie, californienii au votat în favoarea legalizării folosirii marihuana în scop recreațional. Persoanele de peste 21 de ani pot acum să aibă asupra lor mici cantități de marihuana și li se permite să cultive la domiciliu până la șase plante de canabis.

Zachary Cole Fernandez va compărea la 15 februarie în fața unui tribunal din Los Angeles, precizează Los Angeles Times, citând poliția din Hollywood.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
5,52
Cer senin
Umiditate:95 %
Vint:0 m/s
Sat
11
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Wed
19
Arhivă Radio Chișinău