Amenințare cu bombă într-un avion pe ruta Erevan-Chișinău. Aeronava a aterizat de urgență pe Aeroportul Otopeni din București

  • 14 Iunie 15:54
Amenințare cu bombă într-un avion pe ruta Erevan-Chișinău. Aeronava a aterizat de urgență pe Aeroportul Otopeni din București

SRI intervine de urgență pe Aeroportul Otopeni. Un avion, care urma ajungă la Chișinău, a cerut să facă o escală neprogramată la București. Pilotul a luat decizia de a ateriza de urgență.

Este vorba depre zborul FLYONE 5F535 Erevan (Armenia) - Chișinău (Republica Moldova) operat astăzi de Mongolian Airways cu Airbus A320, potrivit BoardingPass, scrie Adevărul.ro.

Din primele informații ar fi vorba despre un scandal la bordul aeronavei și despre amenințări făcute de unii dintre călători.

De asemenea, s-ar fi înregistrat și un apel la numărul unic de urgență 112 Republica Moldova, care anunța că la bordul aeronavei se află o bombă.

Aparatul a aterizat de urgență pe aeroportul Otopeni. SRI verifica aeronava și bagajele pasagerilor, cei mai mulți dintre ei find cetățeni din R. Moldova.

La bordul avionului s-ar afla în jur de 170 de pasageri.

Pirotehniștii și mai multe echipaje de poliție se afla la fața locului.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
16,63
Cer senin
Umiditate:92 %
Vint:1,54 m/s
Thu
23
Fri
25
Sat
26
Sun
27
Mon
28
Arhivă Radio Chișinău