Ambasadorul Ucrainei în Thailanda, găsit mort în camera sa de hotel pe o insulă balneară

  • 30 Mai 2021 15:50
Ambasadorul Ucrainei în Thailanda, găsit mort în camera sa de hotel pe o insulă balneară

Ambasadorul Ucrainei în Thailanda a fost găsit mort duminică în insula balneară Koh Lipe (sudul țării), unde se afla în vacanță cu fiul său, a anunțat poliția thailandeză, cauza decesului fiind deocamdată necunoscută, informează AFP.

Diplomat de carieră, Andrii Beshta, 45 de ani, a fost numit ambasador al Ucrainei în Thailanda în 2016.

Poliția thailandeză a anunțat că el a fost găsit mort în jurul orei 05:30 dimineața (22:30 GMT), în camera unui complex hotelier din Koh Lipe, o insulă balneară care se bucură de mare popularitate pentru apele sale cristaline.

"Ancheta preliminară nu a dezvăluit niciun semn de atac, niciun semn de raid sau de violență", informează o declarație atribuită purtătorului de cuvânt al poliției thailandeze, Kissana Phathanacharoen.

Membrii echipei medicale care a sosit prima la fața locului erau îmbrăcați în combinezoane speciale pentru a examina trupul neînsuflețit, în timp ce autoritățile l-au interogat pe fiul ambasadorului, Ostap, cazat în aceeași cameră.

Acesta a declarat că tatăl său s-a culcat în jurul orelor 23:00, dar că s-a trezit la orele 04:30 dimineața vomitând, înainte de a-și pierde cunoștința, a spus Kissana Phathanacharoen, care a adăugat că și alți martori au fost de asemenea interogați.

Trupul lui Andrii Beshta a fost inițial trimis la un spital local pentru autopsie, după care a fost transportat la un spital al poliției la Bangkok, capitala Thailandei, pentru o anchetă aprofundată asupra cauzelor decesului.

Sursa: AGERPRES

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
21,07
Nori împrăștiați
Umiditate:63 %
Vint:4,63 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău