Ambasadorul SUA la Chișinău s-a întâlnit cu liderii blocului politic și electoral format din Platforma DA, LOC, Partidul Schimbării și CUB

  • 13 Aprilie 15:15
Ambasadorul SUA la Chișinău s-a întâlnit cu liderii blocului politic și electoral format din Platforma DA, LOC, Partidul Schimbării și CUB

Ca parte a comunicării sale regulate cu partidele politice din întregul spectru politic, ambasadorul SUA la Chișinău, Kent D. Logsdon, s-a întâlnit cu cei patru lideri ai blocului politic și electoral format din Platforma DA, LOC, Partidul Schimbării și CUB, precizează un comunicat al Ambasadei SUA la Chișinău.

„Părțile au discutat despre evoluțiile politice din țară și despre parcursul de aderare a Republicii Moldova la UE”, precizează sursa citată.

Despre întrevedere anunță și Liga Orașelor și Comunelor (LOC) care, într-un comunicat, precizează că discuțiile au vizat situația politică curentă, riscurile care planează asupra vectorului european și modalitățile de contracarare a influenței ruse în țara noastră.

„Reprezentanții celor 4 formațiuni politice au exprimat îngrijorările proprii, venind și cu posibile soluții de consolidare a încrederii cetățenilor într-o alternativă pro-europeană viabilă și profesionistă, formalizată în cadrul blocului politic, al cărui program, denumire și siglă, vor fi anunțate în această duminică, în cadrul unei reuniuni comune a celor 4 partide”, se arată în comunicatul LOC.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
18,29
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:4,12 m/s
Sun
27
Mon
25
Tue
22
Wed
23
Thu
24
Arhivă Radio Chișinău