Ambasadorul Republicii Moldova la Moscova ar fi fost rechemat la Chișinău, după un presupus scandal de hărțuire sexuală

  • 29 Iulie 2021 13:50
Ambasadorul Republicii Moldova la Moscova ar fi fost rechemat la Chișinău, după un presupus scandal de hărțuire sexuală

Ambasadorul Republicii Moldova la Moscova, Vladimir Golovatiuc, ar fi fost rechemat la Chișinău, după un presupus scandal de hărțuire sexuală.

Informația privind rechemarea acestuia a fost confirmată pentru TV8 de către purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe, Daniel Vodă. Sursa face trimitere și la o notă informativă a Ministerului de Externe de la Chișinău, în care se menționează că Ambasadorul Vladimir Golovatiuc a fost rechemat la Chișinău pentru consultări pe o perioadă nedeterminată în vederea clarificării modului de gestionare a activității misiunii diplomatice, cât și ale aspectelor care vizează comportamentul acestuia.

Totodată, Ministerul de Externe nu a făcut comentarii referitoare la un presupus scandal sexual în care ar fi implicat Vladimir Golovatiuc, ce ar fi încercat să o abuzeze pe o angajată a misiunii diplomatice, despre care a relatat, pe surse, site-ul deschide.md. „Până la clarificarea tuturor circumstanțelor acestui caz se abține de la comentarii aferente informațiilor apărute în presa națională, cu mențiunea că în cadrul ministerului se promovează toleranță zero față de abuzuri de oricare tip”, se arată în nota Ministerului de Externe.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri Radio Chișinău
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:60 %
Vint:7,72 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău