Ambasadorul Marii Britanii la Moscova s-a prezentat la sediul MAE rus în legătură cu cazul Skripal

  • 05 Septembrie 2018 19:02
Ambasadorul Marii Britanii la Moscova s-a prezentat la sediul MAE rus în legătură cu cazul Skripal

Ambasadorul Marii Britanii la Moscova, Laurie Bristow, s-a prezentat, astăzi, la sediul Ministerului rus de Externe, în legătură cu cazul otrăvirii fostului ofițer al serviciilor secrete ruse, Serghei Skripal, și a fiicei acestuia, Iulia, la Salisbury.

Premierul britanic, Theresa May, a declarat, astăzi, în Parlament, că poliția și procurorii cred că atacul asupra lui Serghei Skripal și a fiicei sale, Iulia, a fost comis de doi agenți ruși care, în mod aproape sigur, au acționat având aprobarea unor înalți oficiali ruși. Purtătorul de cuvânt al premierului a declarat că May a discutat cu Trump marți seara și că Marea Britanie și aliații acesteia își vor intensifica eforturile de a distruge și de a destructura rețeaua de informații militare, GRU.

Amintim că Londra a publicat, astăzi, fotografii ale celor doi suspecți în cazul otrăvirii lui Serghei Skripal și a fiicei sale, Iulia, susținând că este vorba de doi ofițeri ai serviciilor speciale ruse - Aleksandr Petrov și Ruslan Boșirov. Moscova a declarat că numele suspecților "nu spune nimic" Rusiei și au chemat, încă o dată, Marea Britanie să treacă de la acuzații și manipulări la cooperare.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
15,24
Câțiva nori
Umiditate:72 %
Vint:5,14 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău