Ambasadorul Franței în România a efectuat o vizită la sediul SRR, la invitația Președintelui Director General, Georgică Severin

  • 02 Iulie 2018 19:36
Ambasadorul Franței în România a efectuat o vizită la sediul SRR, la invitația Președintelui Director General, Georgică Severin Sursa foto: Alexandru Dolea

Luni, 2 iulie, E.S. Doamna Michèle Ramis, Ambasador al Republicii Franceze în România, a efectuat o vizită la sediul Societății Române de Radiodifuziune, la invitația Președintelui Director General, Georgică Severin.

În cadrul întâlnirii cu Președintele Director General și alți reprezentanți ai conducerii au avut loc discuții privind posibilitatea relansării relațiilor bilaterale în domeniul radiodifuziunii, prin semnarea unui nou acord de colaborare cu Radio France, în contextul aniversării a 90 de ani de existență a postului public de radio din țara noastră și a începutului Sezonului cultural România - Franța.

Michèle Ramis a vizitat Redacția Informații a postului Radio România Actualități, Agenția RADOR, Sala de Concerte Mihail Jora, studiourile de transmisie și s-a întâlnit cu echipa de jurnaliști ai Secției Franceze a RRI.

„La invitația președintelui Radio România, Georgică Severin, am vizitat pentru prima oară Radio România, unde m-am întâlnit cu directorii, cu echipa de conducere, am putut vedea studiourile, am asistat chiar și la o emisiune în direct la RRA, și m-am întâlnit cu redactorii de la Secția franceza a RRI. Am putut să apreciez forța pe care o reprezintă radioul public în România și în lume, este un instrument de difuzare și de influență foarte important. Am mai vizitat și culisele Sălii Radio, pe care o văzusem deja din lojă. Sunt o mare amatoare de muzică și sper să revin cât mai curând în această sală de concerte,” a spus ambasadorul Franței, la finalul vizitei sale.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:38 %
Vint:3,6 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău