Ambasadorul Daniel Ioniță | România se așteaptă ca viitoarele alegeri parlamentare din R. Moldova să respecte standardele democratice

  • 29 Noiembrie 2018 17:46
Ambasadorul Daniel Ioniță | România se așteaptă ca viitoarele alegeri parlamentare din R. Moldova să respecte standardele democratice

România se așteaptă ca alegerile parlamentare din 24 februarie 2019 să respecte pe deplin standardele democratice care sunt implementate și acceptate la nivel european, a declarat într-un interviu pentru Radio Chișinău ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniță.

El a menționat că Bucureștiul se mai așteaptă ca Republica Moldova ”să-și mențină parcursul democratic și european ce presupune respect deplin față de lege, față de drepturile și libertățile fundamentale ale omului și, totodată, față de multipartidism”.

”Ne dorim ca Republica Moldova să rămână în continuare angajată pe calea cooperării cu Uniunea Europeană, având în vedere că România, după cum știți, susține fără rezerve parcursul european al Republicii Moldova și ne dorim ca și Republica Moldova să își dorească să adâncească această cooperare”, a menționat Daniel Ioniță.

Interviul integral cu Ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță, va fi difuzat pe 1 decembrie la Radio Chișinău, în ediția specială a matinalului, dedicat Centenarului Marii Uniri.

  

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
13,85
Cer senin
Umiditate:69 %
Vint:2,06 m/s
Wed
19
Thu
19
Fri
20
Sat
19
Sun
18
Arhivă Radio Chișinău