Ambasada României informează că Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iași organizează un Program de master în Studii Europene și Vecinătatea Estică a UE

  • 23 Iunie 18:00
Ambasada României informează că Universitatea

Ambasada României informează că Centrul de Studii Europene, departament interdisciplinar în cadrul Facultății de Drept a Universității "Alexandru Ioan Cuza" din Iași, România, organizează un Program de master în Studii Europene și Vecinătatea Estică a UE.

Masteratul în Studii Europene și Vecinătatea Estică a UE (120 ECTS, 4 semestre) este organizat în cadrul domeniului Relații Internaționale și Studii Europene și se adresează atât studenților cu specializări în Relații Internaționale, Științe Politice, Economie, Administrație Publică, cât și celor interesați de Istorie, Drept, Științe Umaniste și Geografie Politică.
 
Nu există condiții prealabile specifice de îndeplinit pentru înscrierea în acest program, accesul fiind pe baza diplomei de licență.
 
Masteratul are o structură flexibilă, care permite desfășurarea studiilor în paralel cu activitatea profesională.
 
Pentru sesiunea de admitere din anul 2022 sunt disponibile 25 de locuri fără taxă de școlarizare și 25 de locuri cu taxă de școlarizare (2090 EUR/an).
 
Mai multe informații pot fi găsite pe site-ul www.cse.uaic.ro/en/ .

 

 
 
 
 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Piese pe alese * Știri
Meteo Chișinău
26,63
Cer senin
Umiditate:69 %
Vint:4,47 m/s
Mon
23
Tue
24
Wed
25
Thu
27
Fri
24
Arhivă Radio Chișinău