Alte două partide și-au aflat ordinea preventivă în buletinul de vot

  • 21 Ianuarie 2019 18:05
Alte două partide și-au aflat ordinea preventivă în buletinul de vot

Partidul Regiunilor va fi cu numărul zece în buletinul de vot la alegerile parlamentare din 24 februarie, conform ordinii prealabile, iar Partidul Politic „Democrația Acasă”– cu numărul unsprezece. Decizia s-a luat în urma tragerilor la sorți printre partidele care și-au depus astăzi, 21 ianuarie, dosarul de participare la scrutin, transmite IPN.

Conform ordinii prealabile stabilite până acum, Partidul Democrat va fi primul pe buletinul de vot, urmat de Blocul electoral ACUM DA PAS și Partidul Comuniștilor, după care, pe locul patru – Partidul Socialiștilor. Pe locul cinci se va regăsi Partidul „Șor”, pe șase – Mișcarea Populară Antimafie, iar pe șapte – Partidul Politic „Partidul Nostru”. Partidul Național Liberal va fi cu numărul opt în buletinul de vot, iar Partidul Politic „Voința Poporului” – cu numărul nouă.

Perioada de depunere a cererilor pentru înregistrare în calitate de concurent electoral, atât în circumscripția națională, cât și în cele uninominale se încheie pe 24 ianuarie.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
12,24
Câțiva nori
Umiditate:82 %
Vint:0,51 m/s
Wed
14
Thu
16
Fri
12
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău