Alte două instituții de învățământ au primit pachete de cărți și rechizite din partea Departamentului pentru Relația cu R. Moldova

  • 01 Septembrie 2023 14:11
Alte două instituții de învățământ au primit pachete de cărți și rechizite din partea Departamentului pentru Relația cu R. Moldova

Elevii liceului „Ion Pelivan” din satul Răzeni, raionul Ialoveni și ai școlii primare din Mereni, au primit primit la început de an școlar pachete de cărți și rechizite din partea Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova.

Secretarul de stat al DRRM, Adrian Dupu, a vizitat în această dimineață, alături de consilierul prezidențial, Sergiu Nistor, și domnul Andrei Novac, secretar de stat MAE, liceul “Ion Pelivan” din Răzeni, Ialoveni și școala primară din Mereni.
 
 
Elevii din cele două școli sunt printre cei 10 mii de elevi din 56 de școli din întreaga Republica Moldova care au primit la început de an școlar pachete de cărți și rechizite din partea Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova, se arată în comunicatul DRRM.
 
Proiectul „Cutia școlarului” face parte din lista proiectelor aprobate de Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova și are ca scop reducerea ratei abandonului școlar și sprijinirea elevilor din medii defavorizate.
Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:37 %
Vint:4,12 m/s
Thu
17
Fri
17
Sat
15
Sun
16
Mon
17
Arhivă Radio Chișinău