Alte două companii s-au alăturat Asociației Investitorilor din Românie în Republica Moldova

  • 13 Aprilie 09:00
Alte două companii s-au alăturat Asociației Investitorilor din Românie în Republica Moldova

Transgaz și Brisk Group, companii care au trecut Prutul investițional, s-au alăturat Asociației Investitorilor din Românie în Republica Moldova.

 

"TRANSGAZ" S.A. este operatorul tehnic al Sistemului Național de Transport (SNT) gaze naturale și asigură îndeplinirea în condiții de eficiență, transparență, siguranță, acces nediscriminatoriu și competitivitate a strategiei naționale privind transportul intern și internațional al gazelor naturale, dispecerizarea gazelor naturale, precum și cercetarea și proiectarea în domeniul specific activității sale, cu respectarea cerințelor legislației europene și naționale, a standardelor de calitate, performanță, mediu și dezvoltare durabilă.

Brisk Group este o companie de consultanță în construcții din România, lider în domeniu, care oferă servicii de management de proiect, costuri și construcții, cu birouri în Londra, București și Chișinău.

Experiența diversificată și angajamentul față de clienți îi definește, iar standardele ridicate de calitate sunt garanția succesului lor în industria construcțiilor.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
21,24
Cer senin
Umiditate:32 %
Vint:5,66 m/s
Thu
17
Fri
17
Sat
15
Sun
16
Mon
17
Arhivă Radio Chișinău