Alexei Koșelev, portarul naționalei de fotbal a R.Moldova, este în lista celor mai buni portari europeni ai echipelor naționale

  • 26 Martie 2019 19:04
Alexei Koșelev, portarul naționalei de fotbal a R.Moldova, este în lista celor mai buni portari europeni ai echipelor naționale

Portarul naționalei de fotbal a R. Moldova, Alexei Koșelev, este în lista celor mai buni portari europeni ai echipelor naționale, notează portalul moldfootball.com.

Alexei Koșelev este pe locul 61 printre jucătorii selecționatelor europene conform rating-ului UEFA FedEx Performance. Printre portari, Alexei Koșelev este pe locul 10.

Înainte de partida cu Franța, portarul moldovean se poziționa pe locul 294 printre toți jucătorii, iar după meci - pe poziția 121. După meciul cu Turcia, Alexei Koșelev a urcat pe poziția 61.

Liderul clasamentului FedEx Performance Zone este atacantul naționalei Franței, Antoine Griezmann.

Clasamentul FedEx Performance Zone, realizat de UEFA, se bazează pe statistici ale jucătorilor de naționale, în funcție de poziția deținută, precum numărul de pase, dribling-uri sau centrări reușite, faulturi comise sau interceptări, șuturi apărate, etc, precizează forul fotbalistic european pe site-ul său.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
13,29
Cer acoperit de nori
Umiditate:75 %
Vint:3,6 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău