Alexandru Slusari: Testul repetat la COVID-19 al angajatului fracțiunii Platforma DA este negativ. Cerem pornirea unei anchete referitor la acest caz

  • 03 Iunie 2020 09:04
Alexandru Slusari: Testul repetat la COVID-19 al angajatului fracțiunii Platforma DA este negativ. Cerem pornirea unei anchete referitor la acest caz

Reprezentantul Platformei DA, Alexandru Slusari, a anunțat că testul repetat la COVID-19 al angajatului fracțiunii parlamentare a formațiunii este negativ.

„Suspeciunile noastre s-au confirmat. Rezultatul va fi expediat la orele 8.00 către secretariatul Parlamentului. Rezultatele primului test așa și nu au ajuns oficial la persoana respectivă. Este strigator la cer! Public cerem de la Ministerul Sănătății pornirea anchetei pe acest caz. Încă odată atragem atenția că prelevarea testului în laboratorul ANSP a avut loc cu încălcarea ordinului Ministerului Sănătții. Bănuielile fracțiunii noastre precum că sistemul medical este utilizat în scopul blocării activității Parlamentului, din păcate, s-au adeverit. Facem apel către toți deputații să conștientizeze că sunt manipulați de Igor Dodon, care cu orice preț încearcă să-și păstreze majoritatea șubredă și guvernul său docil. Chiar și cu prețul pierderii mai mult decât iresponsabile a finanțării facile din partea UE și a suferinței cetățenilor. Este foarte important să reluăm ședințele legislativului săptămâna curentă!”, a declarat Alexandru Slusari. 

Amintim că, ieri, 2 iunie, Parlamentul anunța, într-un comunicat, că încă un angajat din cabinetul președintelui unei fracțiuni parlamentare a fost confirmat pozitiv cu noul tip de coronavirus.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de noapte București
Meteo Chișinău
12,18
Nori împrăștiați
Umiditate:79 %
Vint:2,57 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău