Alexandru Slusari, nemulțumit de faptul că Legislativul nu se va întruni în ședință în această săptămână: „Să vede că Parlamentul este paralizat de frica lui Dodon”

  • 23 Iunie 2020 11:17
Alexandru Slusari, nemulțumit de faptul că Legislativul nu se va întruni în ședință în această săptămână: „Să vede că Parlamentul este paralizat de frica lui Dodon”

Reprezentantul Platformei DA, vicepreședintele Parlamentului, s-a arătat uimit de faptul că Legislativul nu se întruni în această săptămână în ședințe plenare, motivul invocat fiind solicitările venite din partea mai multor deputați.

„Nu am văzut sondajul în răndul deputaților și nu sunt sigur că majoritatea aleșilor poporului nu vor să muncească. Este reprobabil ceea ce se întâmplă. Săptămâna aceasta urma să fie dezbătute niște proiecte de legi foarte importante și mult așteptate pentru medici, agricultori, producătorii autohtoni ect. Ar trebui să fie audiat ministru apărării în legătură cu aceasta decizia mai mult decât nereușită privind participarea ostașilor noștrii la parada de la Moscova. Platforma DA planifica să propună votarea în plen a comisiei parlamentare de anchetă privind investigarea actelor de corupție și îmbogățirea ilicită a lui Igor Dodon. Să vede că Parlamentul este paralizat de frica lui Dodon. El nu știe ce de făcut și de dragul propriilor interese meschine blochează activitatea forului suprem legislativ. Iar Biroul Permanent al Parlamentului uzurpează puterea, fără să țină cont de poziția majorității deputaților”, a declarat deputatul. 

Menționăm că ministrul Apărării, Alexandru Pânzari, nu a venit săptămâna trecută în Parlament pentru a fi audiat în legătură cu participarea militarilor moldoveni la parada de la Moscova, deoarece se afla într-o vizită de lucru la Bălți. 

 
 
 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
6,47
Cer acoperit de nori
Umiditate:62 %
Vint:0,89 m/s
Thu
5
Fri
7
Sat
2
Sun
0
Mon
6

Curs oficial BNM 29 Noiembrie 2021

MDL RATĂ TREND
EUR 20.0067 0.1206
USD 17.7357 0.0096
RON 4.0421 0.0244
UAH 0.6543 -0.0016
RUB 0.2348 -0.0026
Arhivă Radio Chișinău