Alexandru Slusari: Guvernul Chicu merge pe urmele guvernării Plahotniuc

  • 16 Mai 2020 11:30
Alexandru Slusari: Guvernul Chicu merge pe urmele guvernării Plahotniuc

Actuala guvernare a convocat pentru luni, 18 mai 2020, o ședință de lucru în Capitală cu președinții de raioane la care, după cum afirmă deputatul Platformei DA, Alexandru Slusari, ar urma să fie exprimat sprijinul pentru executivul condus de Ion Chicu.

Într-un mesaj pe Facebook, Alexandru Slusari scrie că întâlnirea cu președinții de raioane preconizată pentru ora 11.00, ar fi organizată ”chipurile la solicitarea acestora”.

”Guvernul Chicu merge pe urmele guvernării Plahotniuc în ajunul căderii”, mai scrie deputatul PPDA, adăugând că totul se face după un scenariu bine regizat și că întrunirea a fost propusă de  un președinte de raion, care reprezintă PSRM.

Astfel, Ion Chicu a dispus convocarea pentru luni a ședinței de lucru, la care urmează a fi exprimată în scris sau verbal susținerea guvernului și condamnarea opoziției, afirmă Alexandru Slusari găsind similitudini între această acțiune și una din iunie anul trecut a fostului lider democrat Vlad Plahotniuc:

Exact la asemenea ”показуха”a recurs Plahotniuc în iunie 2019. Probabil după asta urmează adresări standarde din partea primarilor, procurorilor, judecătorilor, vameșilor, locuitorilor "revoltați" de la Sadova etc”.

În final va urma ...demisia guvernului Chicu”, mai crede Alexandru Slusari.

Informația privind organizarea ședinței de luni, nu este deocamdată confirmată de reprezentanții Guvernului pe cale oficială. Premierul Ion Chicu, a scris pe o rețea socială pe 14 mai că în acea zi se împlinesc 6 luni de la învestirea Guvernului său și cu această ocazie va susține marți, 19 mai, o conferință de presă la Guvern.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:2,57 m/s
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Thu
12
Arhivă Radio Chișinău