Alexandru Slusari, despre ”tactica pământului pârjolit”

  • 27 Decembrie 2020 10:50
Alexandru Slusari, despre ”tactica pământului pârjolit”

Platforma Demnitate și Adevăr va merge la consultările pe care le va organiza luni, 28 decembrie, președintele Maia Sandu, pentru a discuta minuțios situația gravă moștenită de la Igor Dodon.

Liderul deputaților Platformei DA, Alexandru Slusari, critică plecarea din Guvern a premierului și a unor miniștri din domeniile strategice, pe care o etichetează ca ”tactica pământului pârjolit”.

Nu mă miră tactica "pământului pârjolit", aplicată de Dodon, cu plecarea lui Chicu și altor miniștrilor din domeniile strategice. Caracteristic pentru acest individ, care demult muncește pentru alt stat și în realitate anume el distrugea zilnic statalitatea Republicii Moldova”, scrie deputatul pe Facebook.

Totodată, Alexandru Slusari spune că nu înțelege reacția unor deputați, jurnaliști sau analiști care cred că Ion Chicu ar fi trebuit să rămână în funcție în condițiile în care s-au făcut atâtea eforturi pentru a demite Guvernul său.

Voi ați așteptat altceva de la aceasta gașca? Totodată, după ce timp de jumătate de an am intreprins niște eforturi enorme de a-l demite acest guvern-catastrofa, nu prea înțeleg încercările de a-l impune pe Chicu și compania să rămănă în funcții. Oare putem aștepta de la acești oameni munca calitativă în continuare ?”, se mai întreabă

deputatul Platformei DA.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:72 %
Vint:3,09 m/s
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Fri
21
Arhivă Radio Chișinău