Alertă de la Ryanair pentru toți pasagerii care au cumpărat bilete de avion din altă parte

  • 13 Aprilie 14:50
Alertă de la Ryanair pentru toți pasagerii care au cumpărat bilete de avion din altă parte

Ryanair îi avertizează pe pasagerii care urmează să zboare cu avioanele companiei și care și-au cumpărat bilete de avion prin intermediul altor companii care nu au nicio relație comercială cu operatorul. Vacanța lor ar putea începe prost, chiar de la aeroport.

„Dacă ați făcut rezervarea zborului printr-o terță parte și nu direct prin site-ul sau aplicația Ryanair, atunci va trebui să vă verificați rezervarea înainte de călătorie. Verificarea este necesară deoarece terții ne trimit adesea detalii de contact și de plată incorecte care nu vă aparțin”, spune compania, scrie economedia.ro.

Compania mai spune că verificarea rezervării înainte de călătorie, asigură control deplin și acces la rezervare.

Pasagerii au trei opțiuni de verificare, dintre care una contra-cost.

Astfel, se poate face o verificare rapidă online, verificare standard online sau pasagerii se pot prezenta la biroul Ryanair și să facă check-in contra cost la aeroport, cu cel puțin două ore înainte de plecare.

Unde verifici rezervarea la Ryanair

Compania aeriană oferă un hub online de verificare celor care au cumpărat bilete de avion din altă parte, care poate fi accesat AICI.

Transportatorul aerian a semnat în ultimele luni mai multe parteneriate cu unele agenții de turism online (OTA) care au oprit vânzarea de bilete pe zborurile Ryanair.

Compania a apreciat că decizia agențiilor de turism online, inclusiv Booking.com, Kiwi and Kayak, reprezintă o veste bună. În ultimii ani, operatorul a declanșat o serie de acțiuni judiciare contra agențiilor de turism online, susținând că unele impun taxe suplimentare și blochează comunicarea cu clienții.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:67 %
Vint:2,57 m/s
Wed
18
Thu
19
Fri
20
Sat
19
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău