Alerta cu bombă de la Aeroportul Chișinău a fost falsă

  • 07 Februarie 2017 16:32
Alerta cu bombă de la Aeroportul Chișinău a fost falsă

UPDATE: 17.20 Alarma cu bombă s-a dovedit a fi falsă. În prezent, se întreprind toate măsurile de rigoare pentru a identifica și reține persoana care a amenințat aeroportul. Punctul de trecere ”Aeroportul Internațional Chișinău” activează în regim normal.

UPDATE: 17.05 Polițiștii au verificat minuțios zona. Întrucât aceștia nu au depistat niciun obiect suspect, a fost permisă intrarea persoanelor în sediul Aeroportului.

Alertă cu bombă la Aeroportul Chișinău. Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, în jurul orei 15 și 30 de minute, polițiștii de frontieră din punctul de trecere ”Aeroportul Internațional Chișinău” au primit o scrisoare electronică de la o persoană necunoscută, prin care se anunță că aeroportul este minat și se solicită despăgubiri financiare.

Angajații Poliției de Frontieră au anunțat toate entitățile care prestează servicii în aeroport în vederea sporirii măsurilor de securitate. La fel au fost mobilizate toate echipele de intervenție ale serviciilor specializate ale MAI.

De asemenea, un grup de intervenții, format din ofițerii de investigații și ofițeri de urmărire penală ai Poliției de Frontieră au demarat acțiuni de identificare a persoanei care a semnalat existența bombei.

Autorul mesajului a cerut ca banii să fie transferați printr-un terminal de plată electronică. Mai mult, autorul mesajului anunță că va detona bomba dacă nu va fi efectuată plata.  Poliția a refuzat să specifice câți bani se cer. 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Jurnal militar
Meteo Chișinău
12,74
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:2,06 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău