Alertă cu bombă: Un avion al Air France a aterizat de urgență în Kenya

  • 20 Decembrie 2015 15:49
Alertă cu bombă: Un avion al Air France a aterizat de urgență în Kenya

Un avion al Air France, care decolase din Insula Mauritius și se îndrepta către aeroportul Charles de Gaulle din Paris, a făcut o aterizare de urgență în noaptea de sâmbătă spre duminica la Mombasa, în Kenya, după descoperirea unui pachet suspect la bord.

Zborul AF 463, cu 459 de persoane la bord și 14 membri ai echipajului, a plecat de pe Insula Mauritius la ora 21:00 locală și urma să ajungă la Paris la ora 05:50 locală (04:50 GMT). Avionul a aterizat pe aeroportul internațional Moi de Mombasa, pe coasta de est a Kenyei, la ora 00:37 locală, a anunțat poliția kenyană, relatează AFP.

'S-a cerut o aterizare de urgență după ce un dispozitiv suspect despre care s-a crezut că ar putea fi o bombă a fost descoperit într-o toaletă. A fost pregătită o aterizare de urgență, aparatul a aterizat fără probleme și pasagerii au fost evacuați', a declarat Charles Owino, un purtător de cuvânt al poliției.

'Experți în explozivi ai Marinei și din cadrul Departamentului de Investigații Criminale (CID) al poliției au sosit la fața locului, au luat acest dispozitiv și l-au demontat pentru a vedea dacă conține explozivi', a adăugat el.

Avionul se afla în continuare pe aeroportul din Mombasa la primele ore ale dimineții de duminică, a precizat aceeași sursă.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
10,24
Cer senin
Umiditate:76 %
Vint:1,03 m/s
Sat
15
Sun
13
Mon
12
Tue
13
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău