Aleksandr Lukașenko i-a dăruit lui Vladimir Putin patru saci de cartofi din grădina sa

  • 31 Decembrie 2018 08:38
Aleksandr Lukașenko i-a dăruit lui Vladimir Putin patru saci de cartofi din grădina sa

Președintele Belarus, Aleksandr Lukașenko, i-a dăruit omologului său rus Vladimir Putin patru saci de cartofi, a informat duminică purtătoarea de cuvânt a președinției de la Minsk, Natalia Eismont, transmite EFE.

„Cartofi autentici, de maximă calitate. Și este adevărat că provin din grădina de legume a președintelui. În acest an am avut o recoltă bună'', a anunțat Natalia Eismont la televiziunea belarusă.

Fiecare sac conține diferite soiuri de cartofi, unele recomandate pentru fiert, altele pentru a fi transformate în piure, unele pentru cuptor și altele pentru prăjit.

Se pare că Lukașenko l-a întrebat pe Putin ce și-ar dori de Anul Nou și liderul de la Kremlin i-ar fi spus că dorește mostre din cele mai bune soiuri de cartof din Belarus.

În imaginile prezentate de televiziunea belarusă se poate vedea cum Lukașenko îi arată sacii de cartofi omologului său rus, într-una dintre sălile luxoase ale Kremlinului.

Lukașenko, care înainte de a ajunge președinte al Belarus, în 1994, a fost director al unei cooperative agricole de producție, apare an de an la televiziune culegând cartofi din grădina proprie.

Sursa: AGERPRES

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:38 %
Vint:5,14 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
10
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău