Alegeri prezidențiale | Maia Sandu va depune actele la CEC pentru înregistrarea grupului de inițiativă

  • 02 Septembrie 2020 11:41
Alegeri prezidențiale | Maia Sandu va depune actele la CEC pentru înregistrarea grupului de inițiativă

Președinta Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, va depune astăzi la Comisia Electorală Centrală setul de acte pentru înregistrarea grupului de inițiativă care va colecta semnături în favoarea înregistrării sale în calitate de candidat la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie.

În cadrul unui briefing desfășurat în fața sediului formațiunii sale, la care au participat mai mulți membri și susținători Maia Sandu a criticat starea de lucruri din Republica Moldova și s-a angajat să respecte un așa-numit Cod al președintelui, care conține mai multe norme de comportament pentru viitorul șef al statului.

Amintim că ieri că ieri au fost depuse actele pentru înregistrarea primelor trei grupuri de inițiativă pentru colectarea semnăturilor în favoarea candidatului PLDM, Tudor Deliu, cel al formațiunii Partidul  Nostru, Renato Usatîi și a candidatului Platformei DA, Andrei Năstase.

Acestea urmează să colecteze între 15.000 și 25.000 de semnături pentru înregistrarea concurenților în campania electorală.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:89 %
Vint:4,63 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău