Alegeri locale noi la Bălți | Principalele declarații ale candidaților PAS, BCS și ale lui Nicolae Grigorișin

  • 21 Noiembrie 2021 16:13
Alegeri locale noi la Bălți | Principalele declarații ale candidaților PAS, BCS și ale lui Nicolae Grigorișin

Candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate la funcția de primar al municipiului Bălți, Boris Marcoci a declarat, după ce și-a exprimat dreptul la vot, că are așteptări mari de la bălțeni, dar nu exclude că ar putea avea loc și turul doi de alegeri.

„Am votat pentru ca în acest oraș să predomine liniștea, să construim tot ce ne-am propus și ca Bălțiul să devină un oraș european. Pentru mine este o zi obișnuită de Duminică, este o sărbătoare mare, Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil și avem norocul de o zi cu soare. Avem speranțe mari”.

Iar reprezentantul Blocului comuniștilor și socialiștilor, Alexandr Nesterovschi spune că a votat pentru un viitor mai bun pentru bălțeni.
„Am votat pentru o echipă puternică, care va lucra pentru bălțeni, pentru binele orașului, pentru dezvoltarea localității”.

La rândul său, candidatul independent, Nicolae Grigorișin, a declarat că această campanie electorală a fost cea mai murdară la care a participat. „Mi-aș fi dorit să fie ales primarul din primul tur, dar dacă va fi turul doi, vom merge înainte și vom acționa. În turul doi vor trece doar cei demni. Eu și încă cineva”, a declarat Nicolae Grigorișin, la ieșirea din secția de votare.

Pentru funcția de primar al municipiului Bălți aspiră 11 candidați. La cele 60 de secții de votare deschise pentru scrutinul de duminică sunt așteptați 102 mii de alegători.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:28 %
Vint:3,6 m/s
Fri
14
Sat
15
Sun
13
Mon
13
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău