Alegeri locale noi au loc astăzi în patru localități

  • 01 Noiembrie 2020 08:00
Alegeri locale noi au loc astăzi în patru localități

În patru localități din țară au loc astăzi alegeri locale noi. Este vorba despre satul Dubna, raionul Soroca, comuna Chetriș, raionul Fălești, comuna Piatra, raionul Orhei și satul Corlăteni, raionul Râșcani, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă al Comisiei Electorale Centrale.

În acest fel, pentru funcția de primar în satul Dubna, raionul Soroca, au fost înscriși în cursa electorală patru candidați. Este vorba despre: Elena Sochirca de la Partidul Socialiștilor, Valentin Țîmbaliuc de la Partidul Acțiune și Solidaritate”, Pavel Gadibadi – Partidul Unității Naționale și Liubovi Sochirca de la Partidul Popular Românesc.

Pentru funcția de primar al comunei Chetriș din raionul Fălești au fost înscriși șase candidați la funcția de primar. Aceștia sunt: Viorel Cumpanici de la Partidul Socialiștilor, Rodica Ivanov, reprezentantul Partidului Acțiune și Solidaritate, Alesea Mamai de la Partidul Politic Partidul Nostru, Ivan Rotari de la Partidul Comuniștilor, Ion Diac de la Partidul Politic „Pro Moldova” și Constantin Condru, reprezentantul Partidului Democrat.

Pentru funcția de primar al comunei Piatra din raionul Orhei au fost înscriși patru candidați la funcția de primar: Viorica Bodiu le la Partidul Socialiștilor, Victor Mădrăguna - Partidul Acțiune și Solidaritate, Radu Bușila de la Partidul Politic „Șor” și Ion Rotari de la Partidul Democrat.

Pentru funcția de primar al satului Corlăteni, raionul Rîșcani, au fost înscriși cinci candidați la funcția de primar, dintre care: Mihail Baciu, candidatul Partidul Socialiștilor, Svetlana Pruteanu, candidata Partidul Politic „Partidul Nostru”, Veaceslav Bold de la Partidul Acțiune și Solidaritate, Alexandru Nemescu, candidatul Platformei DA și Victor Baciu de la Partidul Liberal Democrat.

Tot astăzi, cetățenii moldoveni din toate localitățile țării și de peste hotare sunt așteptați la urne pentru a-și alege președintele.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograful de vineri cu Victor Buruiana
Meteo Chișinău
21,24
Cer senin
Umiditate:26 %
Vint:12,86 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău