Alegeri locale 2019 | Fostul membru al CSM, Teodor Cârnaț, înregistrat oficial în cursa pentru Primăria Chișinău

  • 14 Septembrie 2019 10:35
Alegeri locale 2019 | Fostul membru al CSM, Teodor Cârnaț, înregistrat oficial în cursa pentru Primăria Chișinău

Expertul în drept Teodor Cârnaț fost membru al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), este cel de-al treilea candidat înregistrat oficial în cursa pentru funcția de primar al Capitalei la alegerile din 20 octombrie.

Teodor Cârnaț va candida din partea partidului „Voința Poporului”, condus de Ștefan Urîtu, fost vicepreședinte al Comisiei Electorale Centrale (CEC), iar anterior anterior președinte al Comitetului Helsinki pentru Apărarea Drepturilor Omului, unde a activat și Teodor Cârnaț.

Decizia cu privire la înregistrarea candidatului a fost aprobată vineri, 13 septembrie, de Consiliul Electoral de Circumscripție.

Ceilalți doi candidați cu acte în regulă sunt Ion Ceban, din partea Partidului Socialiștilor și Andrei Donică, de la Mișcarea Profesioniștilor „Speranța-Nadejda”.

Vineri, au depus actele pentru a fi înregistrați în calitate de candidați la primăria Chișinău activiștii Victor Chironda din partea Mișcării Forța Nouă și Vitalie Voznoi de la Partidul Stânga Europeană. Anterior a mai depus actele pentru a fi înregistrat în calitate de candidat liderul Uniunii Salvați Basarabia, Valeriu Munteanu.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
10,52
Câțiva nori
Umiditate:99 %
Vint:4,12 m/s
Thu
16
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău