Alegeri locale 2019 | Candidatul USB, Valeriu Munteanu: Chișinăul este în mare pericol

  • 21 Septembrie 2019 17:12
Alegeri locale 2019 | Candidatul USB, Valeriu Munteanu: Chișinăul este în mare pericol

Candidatul Uniunii Salvați Basarabia (USB) la funcția de primar al municipiului Chișinău, Valeriu Munteanu, s-a lansat sâmbătă, 21 septembrie, împreună cu candidații în Consiliul Municipal, în campania electorală pentru municipiul Chișinău, transmite IPN.

Potrivit lui Valeriu Munteanu, Chișinăul, cu o populație de aproape un milion de oameni, este în mare pericol.

„Vă rog să faceți un efort și să veniți la vot duminică, 20 octombrie 2019, și să mă votați pe mine și pentru candidații Uniunii Salvați Basarabia. Știu că vă cer mult, dar vă rog să vă gândiți bine. Aceste alegeri sunt ultima șansă a Chișinăului și a Basarabiei”, spune Valeriu Munteanu.

Potrivit candidatului USB, dacă Chișinăul va cădea duminică, 20 octombrie, atunci speranțele oamenilor vor fi îngropate pentru decenii, pentru generații, sau poate pentru totdeauna.

„Noi vom împinge peste Nistru agentura Kremlinului care s-a infiltrat peste tot, cu sprijinul coaliției PSRM-ACUM. Vom crea temelia pentru a asigura libertatea, demnitatea și prosperitatea tuturor basarabenilor. Aceste obiective, sunt normale în lumea euro-atlantică unde aparținem de drept, însă la Chișinău pot părea doar vise. Normalitatea se poate asigura numai prin integrarea în UE și NATO și doar prin Unirea Basarabiei cu Țara Mamă, România”, a declarat Valeriu Munteanu.

El a mai spus că „dintre toți candidații importanți”, el e singurul care a mai fost primar. „Eu știu ce înseamnă administrație publică locală, ce înseamnă să construiești un buget, să întocmești proiecte de hotărâri de consiliu local ori să negociezi cu consilierii. Știu ce înseamnă să începi un proiect spre binele comunității și să îl duci până la capăt”.

Valeriu Munteanu a fost deja înregistrat drept candidat la Primărie de Consiliul electoral al circumscripției electorale Chișinău.

Alegerile locale generale vor avea loc pe 20 octombrie.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Cadre sonore cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
9,4
Cer fragmentat
Umiditate:52 %
Vint:4,12 m/s
Wed
5
Thu
4
Fri
5
Sat
8
Sun
8
Arhivă Radio Chișinău