Alegeri europarlamentare 2019 | Viktor Orbán speră că în Europa se vor întări forțele care se opun migrației

  • 26 Mai 2019 17:12
Alegeri europarlamentare 2019 | Viktor Orbán speră că în Europa se vor întări forțele care se opun migrației

Premierul Ungariei, Viktor Orbán, speră că la alegerile europarlamentare forțele care se opun migrației din Europa se vor consolida și că liderii politici care sunt împotriva migrației vor avea un rol mult mai mare în următorii cinci ani.

"În privința perezenței la vot, dar și în ceea ce privește șansele, sunt mai mult decât încrezător", a declarat ziariștilor premierul Ungariei, președintele FIDESZ, duminică, după ce și-a exercitat votul la alegerile europarlamentare, în sectorul XII al Budapestei.

Viktor Orbán, care a venit la secția de votare însoțit cu soția sa, Anikó Lévai, a subliniat: De la alegerile europarlamentare din 2014 lumea s-a schimbat foarte mult, în primul rând din cauza migrației, și în opinia mea, la alegerile din acest an, oamenii vor merge la urne într-un număr mult mai mare.

Premierul a îndemnat la vot și cu acest prilej.

"Dat fiind faptul că este vorba de un scrutin pe liste, se va ști în ce procent sunt susținute de alegătorii maghiari partidele politice. Aș dori foarte mult ca pe parcursul anilor viitori să ne putem referi la rezultatele acestor alegeri, pe care le vom obține azi", a adăugat Viktor Orbán.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:90 %
Vint:4,12 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău