Alegeri Chișinău | Andrei Năstase: Am votat pentru că doar așa ne putem dobândi libertatea noastră

  • 03 Iunie 2018 09:50
Alegeri Chișinău | Andrei Năstase: Am votat pentru că doar așa ne putem dobândi libertatea noastră

Candidatul Platformei ”Demnitate și Adevăr” la funcția de primar al Capitalei, Andrei Năstase, a votat în această dimineață la o secție de pe strada Nicolae Costin. La ieșirea din secția de votare, Andrei Năastase a îndemnat oamenii să iasă la alegeri și să voteze cu rațiune și responasabilitate.

„Am venit la vot pentru că este o responsabilitate a noastră a celor care țin la acest oraș și la această țară. Am votat cu foarte multă încredere, cu speranță, cu gândul la un viitor mai bun la noi acasă, am votat pentru adevăr, pentru demnitate, pentru respect față de oameni, pentru responsabilitate. Am votat pentru că doar așa putem făuri democrație, stat de drept, economie funcțională. Am votat pentru că doar așa ne putem dobândi libertatea noastră (...) E timpul ca insistuțiile statului, în special Primăria, să servească locuitorii, orășenii, locuitorii suburbiilor, să le facă viața mai bună, mai confortabilă”, a declarat el.

Amintim că în turul doi al scrutinului pentru alegerea primarului Capitalei, concurează reprezentantul PSRM, Ion Ceban, și liderul Platformei DA, Andrei Năsaste, susținut de mai multe partide pro-europene de opoziție.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri România-Actualități
Meteo Chișinău
22,24
Nori împrăștiați
Umiditate:49 %
Vint:3,6 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău